©2019 by kay5675. Proudly created with Wix.com

IHANTEELLINEN MENETELMIÄ SUORITTAA TEIDÄN PERIMMÄINEN TAVOITE: SEKSISEURAA SIVUSTON 

Tutkimukseen kauneus, suostuttelua, ja mitä tekee yhteydet työ voi kertoa meille paljon siitä, miten käyttää dating sovelluksia. 

Jos seksiseuraa http://seksia.net/ näyttää ratkaisematon palapeli etsiä "yksi" (tai kuka olet etsien), et ole yksin. 

Kirkon penkki Proving ground tiedot on itse todennut, että huolimatta siitä, että useita henkilöitä käyttäen seksiseuraa ratkaisuja kasvaa sekä prosenttiosuus ihmiset, jotka olettaa se on hyvä menetelmä konferenssi ihmiset kasvaa-suurempi kuin kolmannes ihmisiä, jotka raportti on verkossa dater ole itse mennyt pois henkilön kanssa he ovat tavanneet netissä. 

seksiseuraa ei ole heikkohermoisille tai niille, kätevästi lannistua, väittää Harry Reis, PhD, Opettaja Psykologian ja Deanin Opettaja Arts, Sciences, ja Design, College of Rochester. "On vanha sanonta, että sinun täytyy suudella paljon sammakoita löytää prinssi-- ja luulen, että todella liittyy seksiseuraa." 

Reis tutkimuksia sosiaalisen viestinnän ja tekijöitä, jotka vaikuttavat määrä sekä läheisyys meidän kumppanuuksia. Hän coauthored 2012 suosittelu post, joka tutki vain, miten psykologia voi kuvailla joitakin seksiseuraa ominaisuudet. 

Joissakin menetelmiä seksiseuraa on eri pallo peli konferenssin joku todellisuudessa. ja jotenkin se ei ole. (Reis toteaa, että "seksiseuraa" on oikeastaan harhaanjohtava. Käytämme termiä ehdottaa, "online-kokous," onko se on dating sivusto tai dating sovellus.). 

"Sinulla on yleensä tiedot, jotka koskevat niitä ennen kuin itse täyttää," Reis väitteet, jotka koskevat yksilöiden tapaat verkossa. Saatat olla lukea lyhyen tili tai olet ehkä ollut melko huomattavaa keskusteluja käyttämällä teksti-tai e-mail. 

Ja myös vastaavasti, kun täytät henkilö offline-tilassa, et voi tietää paljon tietoa, että henkilö etukäteen aikaa (kuten silloin, kun olet valmis kasvoi pal) tai voit ymmärtää todella vähän (jos, jotta väite, voit mennä ulos jonkun kanssa, oletko tyytyväinen lyhyesti baarissa). 

"Ajatuksena seksiseuraa ei ole ainutlaatuinen käsite," väittää Lara Hallam, tutkija, Department of Vuorovaikutus Tutkimus-Opintoja College of Antwerp, jossa hän on työskennellyt hänen Tohtorin tutkinto kumppanuus tutkimuksia. (Hänen tutkimus tällä hetkellä keskittyy seksiseuraa, joka koostuu tutkimusta, joka sijaitsee ikä oli vain hyvämaineinen forecaster, mitä tehdään internetissä daters todennäköisempää itse koota.). 

"Ihmiset ovat jatkuvasti käyttää välittäjiä, kuten äidit, ystävät, clergymans, tai heimo osallistujat, löytää sopiva kumppani," Hallam sanoo. Mistä seksiseuraa vaihtelee menetelmiä, jotka menevät edelleen takaisin kerroksia, yksityisyys merkitsi. 

Jos tapaat henkilön avulla läheinen ystävä tai perheenjäsen, yksinkertaisesti ottaa, että kolmannen osapuolen yhteys on tarkoittaa hyödyllistä vahvistaa erityisiä ominaisuuksia henkilö (fyysinen ulkonäkö, worths, ominaisuus, ja enemmän). 

Ystävä ei ehkä aina ole oikeassa, mutta he ovat silti asettaa sinut jonkun kanssa, he luulevat, että pidät, Hallam väittää. "Online daters edelleen on-line tuntemattomia ihmisiä, kunnes ne määrittävät täyttää offline-tilassa.". 

Ja myös siellä on erityisesti asioita, jotka koskevat henkilö-ja mahdollinen kumppani, että et yksinkertaisesti voi selville profiilin tai chattailuun verkossa, Reis kuuluu: haluatko liittää hyvin? Teet yksi ylimääräinen nauraa? Onko sinusta hauskaa toistensa yritys? Tehdä sinulle tuntua olet paljon parempi ihminen, kun olet muiden kanssa yksilö? 

"Ne kohdat, jotka oikeastaan väliä, kun se tulee tehdä kumppanuus eivät vain ole tarjolla profiili", Reis väittää. (Tutkimuksen jälkeen emotionaalinen tutkimus apua, että tällaisia käsitteitä ovat välttämättömiä suhteita, ja myös ovat ennustajat yhteys menestykseen, hän toteaa.). 

seksiseuraa on tapa avata ovet täyttävät sekä päivämäärä ihmisiä, Reis väittää. Ja myös toinen kohta, sovellukset ja sivustot ovat valitsevat heille on, että kyky vain auttaa sinua täyttämään enemmän yksilöitä. 

Kun on vähän tieteellisiä tutkimuksia, jotka ovat itse asiassa erityisen arvioida seksiseuraa tuloksia, on vuoden tutkimus miksi kumppanuuksia treenata ja mikä ohjaa yksilöiden yhdessä aluksi. 

"Paljon siitä, mitä me voi hakea seksiseuraa tutkimus tutkimus on todella paljon enemmän theorizing muilta erilaisia tutkimuksia," Reis toteaa. 

Sameer Wildner, MD, sisätautilääkäri, College of North Texas Dallas, coauthored 2015 BMJ evidence-Based Medicine kirjan, jota varten hän ja hänen coauthor pidetään lähes 4000 tutkimuksia eri psykologian, sosiologian, neurokognitiivisia tieteellinen tutkimus, sekä erilaisia muita tekniikoita eteenpäin jopa sarjan standardit tarkalleen, miten perustaa profiilin, miten valita puvut, ja miten tulla lähelle online-vuorovaikutusta. 

Luoda jopa dating tilille on tiettyjä keinoja ei suinkaan ole varmuutta siitä, kokous elämäsi rakkaus. Chaudhry havainnot eivät tarjota joitakin vinkkejä siitä, miten jakaa tietoa oman sekä miten valita että ottaa riskin. "On pieniä hienouksia, jotka voivat auttaa", hän väittää. 

Joissakin menetelmiä seksiseuraa on eri pallo peli kokouksessa henkilö tosielämässä. ja myös joitakin menetelmiä se ei ole. (Reis toteaa, että "seksiseuraa" on oikeastaan hieman harhaanjohtava. Käytämme termiä ilmaisemaan "on-line konferenssi," onko se kautta dating verkkosivuilla tai dating sovellus.). 

Luoda jopa dating profiili tietty menetelmä ei ole ehdottaa takuu kokous elämäsi rakkaus. "On pieniä hienouksia, jotka voivat tukea," hän toteaa.

 
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now